تقطیر کردن، راهکاری بسیار قدیمی در میان آدمیان و به ویژه در زمینه تهیه عصارههای گیاهی بوده است. این مقاله، بر دستگاه آب مقطر گیر تمرکز شده است که برای تهیه آب مقطر در بسیاری از انواع آزمایشگاهها همگی ما با دستگاههای گلابگیری آشنا هستیم که از روش تقطیر کردن استفاده میکنند. با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی و تغییر نیازهای انسانها در زمینههای تحقیقاتی و صنعتی، انواع مختلفی از دستگاههای تقطیر کننده به وجود آمده است که هر کدام بسته به نوع مواد و هدف کاری ما، متفاوت ساخته شدهاند. در استفاده میشود، چرا که آب مقطر نیاز ضروری و همیشگی بسیاری از این آزمایشگاههاست.
ساختار دستگاه آب مقطر گیر، عملکرد این دستگاه، و سوالاتی که ممکن است در زمینه استفاده از دستگاه به وجود آید، در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است و... ادامه مطلب